*គ្រឿងផ្សំ

- ទឹកត្រី ១ពែង

- ទឹកខ្មេះ ១ពែង

- ស្ករស ២ពែង

- ទឹក ២ពែង

- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ

- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ៥ស្លាបព្រាបាយ

- ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ២ស្លាបព្រាបាយ

- ខ្ទឹមក្រហមហាន់ស្តើងៗ មួយក្តាប់

- ម្សៅឆា ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ

- ទឹក ៦ស្លាបព្រា

*របៀបធ្វើ

- យកត្រីកន្លះគីឡូ ទៅដាក់បំពង អោយឆ្អិនស្រួយស្បែក ទើបស្រង់ ដាក់ចាន។

- យកទឹកខ្មេះ១ពែង លាយ ខ្ទឹមសខ្ទឹមក្រហម និង ម្ទេស ទុកមួយអន្លើ។

- ដាំទឹក២ពែង អោយពុះ ថែមស្ករ និង ទឹកត្រី។

- យកទឹកខ្មេះលាយខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម និងម្ទេស ទៅចាក់ក្នុង ទឹកឆ្អិន នោះ កូរអោយសព្វ ភ្លក្សសាបប្រៃ ថែមថយ តាមចំណូលចិត្ត។

- យកទឹកលាយជាមួយម្សៅឆា កូរអោយសព្វ ទើបយកទៅចាក់ក្នុង ឆ្នាំងទឹកត្រីផ្អែម កូរអោយពុះសព្វ ទើបយកទៅចាក់លើត្រីចៀន។

- បើចង់ឆ្ងាញ់ ដាក់ម្ជូរក្រសាំង ជំនួសទឹកខ្មេះ។

ប្រភព៖ Facebook

Related Post

Post a Comment

អ្នកគួរតែអានអត្ថបទនេះ × +
 
Top